18. kesäkuuta 2012

Hiki pintaan

Pitkästä aikaa treenipäivitystä tännekkin :)
Viiviksen kanssa olemme alkaneet tekemään kontakteja jo treeneissä radan osana ja ne ovat sujuneetkin hyvin! Vielä jonkin verran löytyy epävarmuutta ja hiipimistä alastuloilla, mutta yleensä oikea kohta löydetään melko pikaisesti. Jostain Viivi on myös keksinyt, että kontaktilla pitää istua :p tätä olen yrittänyt korjata palkkaamalla aina vain seisomisesta kontaktilla, mutta hyvä todiste siitä, että vielä paljon paljon treeniä tarvitaan ennenkuin ovat kokonaan kunnossa. Torstain valmennusryhmän treeneissä Viivi myös varasti muutamalta kontaktilta, kun suoritimme rataa hieman kisanomaisemmin. Veikkaan kuitenkin, että hieman liian kuuma ilma ja pieni väsymys aiheuttivat huolimattomuutta, mutta silti pitää kiinnittää ekstrapaljon tarkkuuta jokaiseen kontaktiin, jotta pitkällä työllä olisi tuloksiakin.
Muuten Viiviksen meno on myös ollut todella kivaa, vauhtia löytyy ja jotenkin sellaista tekemisen iloa :) Itestä on nyt joka treenien jälkeen tuntunut että mulla on vaan kaikista mahtavin ja upein koiru <3 Vähänkö tekis kyllä jo mieli kisaamaan!
Vensukan kanssa sujuu myös ihan kivasti, mutta vieläkin samat asiat selvästi haasteena. Keppeihin haluaisin ihan toooosi paljon enemmän nopeutta ja varmuutta, mutta ajan kanssa ja hiljaa hyvä tulee. Vähän joutuu vaan aina jännäilemään keppejä kisoissa. Ei kivaa :(
Irtoaminen on sen sijaan spitzillä alkanut jo kehittymään, mutta vieläkin sillä saralla on työskenneltävää :) Kolmen suora-harjoitus sujuu jo hyvin ja olenkin alkanut suunnittelemaan erilaisia variaatioita siitä, jottei käy liian helpoksi :)

Tässä vielä viime viikon maanantailta treenipätkää. Pientä huolimattomuutta on paikoin, mutta pääasiassa suhteellisen sujuvaa mielestäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti