23. marraskuuta 2012

Back to Basics, tiistain päivätreenit

Olimme Tiistaina hieman treenailemassa Viivin ja Venlan kanssa Malmilla. Koska viikonloppuna on kisat, päätin, että en lähde rakentamaan rataa ollenkaan, vaan keskityn vain ja ainoastaan perusjuttuihin. Venlan kohdalla tämä tarkoitti irtoamista ja keppejä, Viivin kohdalla kontakteja.

Tältä näytti Venlan irtoamistreeni:Yleensä palkkaan Venlaa nameilla, kun lelut eivät oikein sitä kiinnosta treenitilanteessa. Olen kuitenkin lelupalkan kannattaja, ja tavoitteena olisikin saada Venla jossain vaiheessa innostumaan leluista. Ensimmäisellä kierroksella Venla on vähän sitä mieltä että mitäs ihmettä heiluttelet lelua, mutta sitten se hieman innostui leikkimään! Toisen kierroksen sain palkattuakin jo lelulla! Tämän jälkeen jouduttiin kyllä taas palaamaan nameihin, mutta askel kerrallaan :) 
Videolta huomaa että aluksi Venla suorittaa hieman epäröiden, mutta loppuakohden paranee. Oli pakko jättää tuohon videolle tuo yksi karkaaminenkin, se kun on meidän tapauksessa melko positiivinen asia :)

Viivin kontaktit ovat vielä edelleenkin vähän murheelliset. Treeneissä Viivi ottaa kontaktit hyvin, mutta kisoissa tilanne on eri. Itse jännitän niitä ihan valtavasti ja jos ne eivät onnistu niin menee koko rata ihan pilalle. Lisäksi jos Viivi epäonnistuu kerrankin, suorittaa se seuraavat kerrat todella hitaasti. Onnistuneet suoritukset nopeuttavat, mutta silti mikään rakettisuoritus ei ole kyseessä. 


Sitten vielä tehtiin Venlan kanssa keppejä, jotka kaikista esteistä tällä hetkellä ovat ehkä se heikkous. Haluaisin pujottelusta ihan hirmupaljon nopeamman, ja huomattavasti varmemman. Nyt vähän joutuu "pelkäämään" kisoissa ja varmistelemaan. Tosin nyt kun keppejä treenattin, niin koin jonkinasteisen valaistumisen: eihän mun tarvitsekkaan olla kokoajan vieressä! Se osaa mennä niitä itekseen! En osaa vielä sanoa meneekö tämä hyvän päivän piikkiin vai onko kehitystä todella tapahtunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti