10. kesäkuuta 2012

Venlan kisaviikonloppu

Perjantaina Venla pääsi starttaamaan Kirkkonummella. Kisapaikalla pikkuspitz oli jotenkin todella rauhallinen ja nuutuneen oloinen, en tiedä mikä mahtoi olla väsymyksen syynä. Istuskeli vain ja töllötteli ympäriinsä. Noh, radalla väsyä ei sitten enää näkynytkään onneksi, vaan heti ensimmäisen esteen jälkeen Venla karkasi puomille. Se siitä nollasta sitten :D keskirata meni kuitenkin sujuvasti, mutta lopussa alkoi oma keskittyminen alkoi herpaantumaan. Hämmentävää menoa kaikin puolin, mutta päätettiin sitten yhdissä tuumin ottaa sunnuntaina parempi startti Janakkalassa.

Sunnuntaina Venla olikin taas oma ihana pirtsakka itsensä. Vähän tosin tuli Janakkalaan kiire, kun en ihan muistanut että se on niin kaukana :D Perille kuitenkin selvittiin ja Vensu pääsi starttaamaan lähtönumerolla 1. Rata oli profiililtaan todella suoraviivainen, juuri sellainen mukava sunnuntai-aamun rata. Venla suorittikin sitä vauhdilla ja todella nätisti, tosin vähän lopussa rupesi itseä jännittämään, kun kontakteja rakastava spitz vilkaisi A:ta keppien sijaan. Melkein loppuun asti selvittiin puhtaasti, mutta keinulla Vensu sitten päätti leikkiä mäkihyppääjää.. Todella harmillista, kun Venla on niin kontaktivarma koira muuten.. Luuli vissiin keinua sitten puomiksi. Tässä kuitenkin tämä rata:


Vaikka keinulla "hieman" lenneltiin, sijoittuimme Venlan kanssa toisiksi. Aika oli spitzillä todella hyvä :) Ykkösistä vain yksi aussi ja kerter olivat nopeampia, eli kyllä spitz osaa juosta!
Hieno ruusuke :)

1 kommentti:

  1. Hyvän näköistä menoa, harmi tuo keinu! Tsemppiä treenailuihin!

    t. Suvi ja mittelit :)

    VastaaPoista