1. marraskuuta 2014

Epäviralliset kilpailut uuden lastensairaalan hyväksi

Tämä lauantai aloitettiin suuntaamalla pitkästä aikaa epiksiin. Nämä epikset olivat siitä poikkeukselliset, että ne järjestettiin uuden lastensairaalan hyväksi. Upeaa!

Sekä Venla että Vola pääsivät osallistumaan putkiralliin. Putkiralli on rata, jolla kaikki esteet ovat putkia lukuunottamatta lähtö- ja maalihyppyä.


Venla suoritti putkirallin nollalla läpi ja täytyy sanoa, että oli kyllä hurjan hauskaa! Vähän harmitti kun en varannut käteistä tarpeeksi mukaan uusintastarttia varten, olisi ollut kiva mennä vielä  uudestaankin :)
Vola ei ole ikinä treenannut Ojangossa tai tehnyt sielä esteitä, joten yhtäkkiä suoraan pitkälle radalle oli aika suuri haaste pienelle miehelle. Alkurata meni hurjan hyvin, mutta kun tuli suoria putkia jotka piti ohjata edellä, tuli Vola niistä ohi. Parin ohituksen jälkeen Vola vaikutti sen verran hämmentyneeltä, että jätimme radan kesken, jotta voisin palkata Volan  aiemmin ja rata ei menisi liian väännöksi. Tärkeintä on kuitenkin, että Volalle jäi hyvä mieli! Olen ylpeä siitä, että Vola lähti innolla aksaamaan huolimatta siitä, että olimme ihan vieraassa paikassa ja aikamoisessa hälinässä :) Vola myös osasi takaaleikkauksen mutkaputkelle osana rataa! 

Venla pääsi putkirallin lisäksi myös kisaavien radalle, josta saimme tulokseksi nollan. Tällä nollalla Venla myös voitti minikisaavat ja sai palkinnoksi lelun, sekä ihan valtavan kokoisen ruusukkeen! En ole noin isoa ruusuketta edes nähnytkään! Venlan kanssa kisaaminen on kyllä aina huippua. Tänään radalla onnistuimme niistossa ja lähetyksessä keppien avokulmaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti