18. lokakuuta 2014

Vola treenaa: Katse esteisiin ja palkkaan

Moi kaikki!


Koska Venlalla on juoksu, pääsi Vola tällä viikolla treenaamaan Niinulaan :) Alussa oli kolme estettä jotka suoritettiin S-kuviona ja sen jälkeen suoraa. Vaikka Volan kanssa on tehty paljon suoraasuoraasuoraa, tuppaa pienen sheltin katse hakeutumaan mammaan eikä esteisiin. Kun olen itse paikoillani ja rauhallinen, osaa Vola todella hyvin hakea esteitä. Sen sijaan kun yhtälöön lisätään liike, ollaan jo hyvin haastavalla alueella. Kokoajan menee kuitenkin paremmin ja paremmin! Nyt Vola osaa jo melko hyvin hakeutua putkiin ja siitä on todella paljon apua suoratreeneissä :)


Tällä viikolla ollemme harjoitelleet kotona melko paljon targetille/kuolleelle lelulle irtoamista. Vola istumaan, eteen pallo/namu ja vapautus etupalkalle. Jos itse liikun, on etupalkka vielä Volalle liian arvoton. Liike menee palkan ohi. Jos kouluttaja/apulainen palkkaa niin Vola kiinnostuu palkasta vasta kun liike loppuu :D Harjoiteltavaa siis on! Lisäksi videoita katsoessani totesin että nyt täytyy kyllä ottaa kausi etten palkkaa kädestä! Ei nameja minulta palkaksi ja lelullakin leikitään vasta kun se on ensin heitetty!! 


Niinulta saatiin taas paljon "kotiläksyjä" ja nyt tekisi heti mieli vaan mennä treenaamaan lisää ja lisää :) Pitää kuitenkin nyt tyytyä excel-suunnitteluun että saadaan molemmat vähän huiliakkin :)

Vola Niinun treeneissä


Volan ja Viivin kanssa on jatkettu myös temppujen opettelua. Tässä Volan uusin temppu


Vielä lopuksi vähän treenipätkää viime viikonlopulta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti