12. helmikuuta 2013

Koko viikko Venlan kanssa

Koska Viivillä oli viimeviikolla jalassa ärtymää, en viitsinyt lähteä keinonurtsille juoksuttamaan. Niinpä Venla sai treenata Viivinkin edestä ja viikonloppuna oli sitten kisat joista kotiin saatiin mukaan tuplanolla!

Keskiviikkona oli kunnon vauhtitreenit ja sai kyllä pinkoa niin kovaa kuin jaloista lähti. Ohjauksissa oli paikoitellen parantamisen varaa: ohjaukset  eivät pysyneet tai sorruin varmisteluun, mutta suurimmilta osin oikein sujuvaa. Oli kyllä niin kivaa <3 nbsp="" p="">


Torstaina treenailtiin Niinulla ja eivät nekään treenit hullummin sujuneet :) Myös näissä treeneissä pääsi juoksemaan kunnolla. Huomasin myös että spitzin irtoaminen on kehittynyt jo jonkin verran, pitää vaan itse muistaa kunnolla irrottaa eikä aina juosta sinne esteiden viereen sähläämään. Lisäksi pikkuhiljaa olen alkanut oppinut, että radalla kuuluu juosta ja kovaa :D


Sitten lopulta pitkän odotuksen jälkeen tuli sunnuntai ja päästiin kisaamaan! Itseäni jännitti ihan älyttömän paljon, tuntui jo että pyörryn varmaan lähtöön :D Eikä Venla ollenkaan auttanut tässä ongelmassa karkaamalla lähdöstä! Ekalta radalta 0 tulos, ja sen jälkeen jännittäminen vain paheni! Tupla meiltä puuttui ja sitä tottakai rupesin sitten miettimään. Ei ole helppoa ei! Myös toisella radalla Venla karkasi lähdöstä joka johti siihen että päällejuoksu meni aivan reisille. Onneksi kuitenkin sähläyksen jälkeen selvisimme sinne oikeaan putkeen. Toinen rata ei muutenkaan ole kaunista katseltavaa, oma liikkuminen on kuin kalapuikolla. Voi koira raukkaa mitä joutuu kestämään! 0 kuitenkin myös tältä radalta :)
Kun tupla oli saavutettu, oma olo muuttui paaaaljon rennommaksi. Viimeisellä radalla pääsikin sitten jo vähän taas liikkumaan ja ohjaamaan, ja oikeasti nauttimaan siitä yhdessä tekemisestä. Harmi vain Venla keksi että pussi on aivan typerä este :D  hyl siis viimeiseltä radalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti