19. huhtikuuta 2014

Venla vuoden 2013 Agility-mitteli ja Vola pentunäyttelyssä

Vihdoin tipahti odotettu Mittelspitz-lehti postilaatikosta ja siellä se luki vihdoin paperilla :) Venla on vuoden 2013 Agility-mitteli. Vaikka mitteleitä ei niin hirmuisen paljon agilityssä kisaakkaan niin täytyy silti olla ylpeä pikkiriikkisestä spitzistä! On se kyllä loisto kisakaveri!

Tänään suunnattiin Volan kanssa pentunäyttelyyn Hyvinkäälle. Näyttely järjestettiin vanhassa tehdasrakennuksessa ja miljöö oli kyllä hieno joskin sisällä oli kovin ahdasta. Täytyy sanoa että vaikka Vola on ollut paljon aksakisoissa turistina niin kyllä tuollainen pentunäyttely on kuormittavuustasoltaan koiralle ainakin sata kertaa pahempi paikka (Vola tosin otti aika lungisti, minua jännitti kaikki edestakaisin poukkoilevat pennut) :D

Volan kasvattaja ajoi meille henkiseksi tueksi Hyvinkäälle mikä oli kyllä tarpeen :D Nuo näyttelyt jännittää itseäni aina ihan kauhean paljon!

Yhtäkkiä pienestä pennusta onkin kasvanut jo ihan sheltin näköinen koira!

Arvostelussa tuomari kehui iloista luonnetta, miellyttäviä mittasuhteita ja kaunista ylälinjaa. Arvostelussa luki myös: erinomaiset korvat :) noottia tuli väristä ja siitä että runko tarvitsee vielä paljon aikaa. 

Näyttelystä kotiutuessa käytiin vielä metsälenkillä kauniin ilman kunniaksi! Venla karkasi kielloista huolilmatta myös uimaan :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti