15. maaliskuuta 2014

Palkkausmuna: yksi parhaita leluja koiralle joka ei leiki!



Palkkausmuna, mikä ihana pelastus meille joiden koirat eivät leiki! Monelle saattaa tulla yllätyksenä että Venla ei leiki agilitykentillä. Ikinä. Koskaan. Ja kyllä: ollaan harjoiteltu. Paljon. Mutta spitz ei vaan tykkää leikkiä ja minä vaan niin tykkäisin siitä ettei palkka tule kädestä vaan että sen voisi heittää. Mutta kun koira painaa 4,5kg ja palkkautuu nameilla, niin namit eivät voi olla niin isoja, että ne erottaisi nurmen sekaan heitettynä.

Nämä namulla täytettävät lelut ovat olleet meillä kovassa käytössä Venlan kanssa, ja tämä palkkausmuna on ehdottomasti yksi parhaista, ellei jopa paras täytettävä lelu. Sen saa helposti kierrettyä auki, jolloin sisälle voi laittaa nameja. Yksi hyvä puoli tässä lelussa on ehdottomasti myös se ettei namin muodolla ole mitään väliä, vaan sisälle voi laittaa broilerin sydäntä tai kuivanappuloita. Tiedän että useampi koira osaa noutaa tämän lelun ohjaajalleen avattavaksi mutta Venlan kanssa meillä toimitaan niin että käyn avaamassa munan Venlalle itse (hemmoteltu spitz ;) ).

Etsin tällaista lelua pitkään Venlalle treeneihin heiteltäväksi mutten meinannut löytää mistään. Tämä Venlan calming treat capsule löytyi sitten lopulta Koiranpäiviltä ja suosittelen kyllä ihan kaikille joiden koirat eivät niin innostu leluista :)  http://www.koiranpaivia.fi/tuotesivu.php?id=1444

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti