5. maaliskuuta 2014

Kevät keikkuen tuleepi...

Sitten yhtäkkiä onkin jo maaliskuu! Miten tämä aika menee niin nopeasti? Volallakin on jo ikää 5kk ja medirajankin yli on menty!Venlan kanssa ollaan taas palattu venähteneeltä joululomatauolta kisakentille. Ollaan kovasti harjoiteltu juoksuA:ta mutta kisoissa kontaktit loikitaan oikein kunnolla... Eikä oikein voi käydä edes palauttamassa kun eihän se Venlan vika ole ettei vielä suoritustavasta ole varmuutta.. plääh. No, lisää treeniä vaan.
Ollaan myös treenattu nyt todella ahkerasti hyppytekniikkaa, oikeastaan viikoittain. Tuntuu kuitenkin ettei senkään saralla ole edistytty yhtään mutta muutaman viikon päästä on "kontrollikäynti" Kaukosella joten ehkäpä sieltä saadaan uusia niksejä?

Kisoissa ei ole paljoa tuloksilla juhlittu. Kuusi starttia ollaan nyt tauon jälkeen otettu ja yksi hyppynolla saatu (sij 4). Noh, yksikin on enemmän kuin ei yhtään ja nokka on jo kohti seuraavia kisoja :) Tässä Venlan nollarata Janakkalasta:


Myös Viivi on päässyt ahkerasti treenaamaan ja täytyy kyllä sanoa että Viivin ja Venlan kanssa täytyy toimia niiiiin eritavalla radalla! Venlan kanssa suorittaminen on melko varmalla tasolla kun Viivin kanssa täytyy olla ohjaukset kohdillaan :) Mutta sitten kun se onnistuu niin on se vaan niin mahtavaa! Viivi on kyllä niin super!

Tässä talvella koulutin Kohti Kisakenttiä-koulutuksessa joka järjestettiin I-HAHin jäsenille. Kurssi alkoi teoriaosuudella jossa pari tuntia vierähti nopeasti höpötellessä kisojen säännöistä, kisajännityksestä jne. Tämän jälkeen oli kolme kisakertaa joissa kurssin 10 osallistujaa pääsi juoksemaan kisaratoja läpi :) Oli kyllä itsellenikin niiin antoisa kurssi! Olen jo useampaan kertaan tässäkin blogissa puhunut vireestä ja siitä miten vireen tulee olla juuri kohdallaan, mutta vasta nyt on jotenkin selkiytynyt vireen säätelyn merkitys kisoissa ja treeneissä :) Siinä on paljon harjoiteltavaa!

Vielä ihan pakollinen uutinen! Olen pitkään yrittänyt metsästää Volalle hurtan turkoosia hihnaa ja tänään löysin sen! JEEEE! Nyt on sitten kaikilla omat hihnat!!

Kevätkoirat!
Myös Vola on saanut jo aloittaa "treenaamisen" :) Käytännössä tämä tarkoittaa että Vola aina välillä hallilla mukana ollessa kiertää siivekettä ja mennä putkesta :D Mutta täytyy sanoa että Vola on kyllä niiiiiin älykäs pieni! Kotona ollaan kierretty pöydänjalkaa ja sen seurauksena Vola tarjoaa ihan tosi hienosti myös hallilla ! :) Ja ihan oikeasti ei olla tehty kuin pikkuisen vasta (pentujen pitää antaa olla pentuja :) )

Tässä pöydänjalkavideo:
Ja tässä sama putkella :)
Eiköhän tästäkin saada hyvä kevät aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti