19. toukokuuta 2013

Upea viikonloppu ja Venlalle jälleen tuplanolla!


Jos on oikein loistava viikonloppu takana niin edes maanantai ei harmita!! Lauantaina vetämässä doboa Lempäälässä, sunnuntaina AST:n kisoista Venlalle tuplanolla ja illalla saimme kuulla että olemme I-HAHn SM-joukkueessa!! :)


Lauantaina aamulla lähdin siis ajelemaan Lempäälään mukanani 11 dobo-palloa. Olisi voinut poliisisetä hieman ihmetellä jos olisi minut pysäyttänyt :) Matka sujui yllättävän nopeasti, olin ajatellut että pysähtyisin matkalla johonkin kahville yms mutta enpäs sitten malttanutkaan. Perillä vedin siis Lemmikkipalvelu Koiranpäiville Dobon tutustumispäivän kolmelle ryhmälle. Ihan mielettömän kivaa oli jumppauttaa kyseiset ryhmät joissa oli aivan loistavia koiria ja ohjaajia :) Kaikki koirat jopa pääsivät pallollekkin ihan alkutunnista jo! Rankan kuntoilun jälkeen käytiin vielä syömässä Ideaparkissa ja tehtiin sponsoroinnista virallista. Tästä eteenpäin tämä kisaa Lemmikkipalvelu Koiranpäivien liivissä :)

Sunnuntaina hieman kipein vatsalihaksin startattiin Venlan kanssa Espooseen kisaamaan. Tavoitteenamme on nyt loppukauden kisata jokainen rata kuin se olisi SM-rata. Aika usein tulee mentyä radalle sillä asenteella että on kolme mahdollisuutta. SM-kisoissa niitä kuitenkin on vain yksi ja muutenkin olisi hyvä opetella siihen että ihan jokainen rata on tehtävä niin hyvin kuin mahdollista. Espoossa oli ihan mielettömän kuuma! Aivan läkähdyksen partaalla oltiin, sekä minä että Venla. Radoilla kuitenkin kävi niin että kuumuus painoi omissa jaloissa ihan liikaa, mutta Venlan jaloissa ei tippaakaan! Spitz juoksi kovempaa kuin aikoihin ja saimme kaksi  0-rataa!! Ensimmäiseltä radalta sija 4 ja toiselta 2 :) On toi pieni pystykorva kyllä niin uskomaton otus! Omiin ratoihini en voi olla yhtään tyytyväinen, olin  myöhässä ja kömpelö, mutta Venlan suorituksista olen enemmän kuin onnellinen. Vielä pari viikkoa sitten ei olisi tuollaisilla ohjauksilla tullut kuin läjä kieltoja, mutta nyt Venlalla oli selkeästi itsevarmuutta ja se paikkaili virheitäni todella hyvin! Aina välillä näki että Venla miettii hypätäkkö vai eikö mutta joka kerta suoritti oikean esteen :) Jee!! Nyt siis tuplia on meillä 4 ja kaikenkaikkiaan sm-nollia 13

A-rata, jolta 0 ja sij 4

Palkintojenjako

Paaaljon ruokaa pienelle spitzille

Tänään aamulla kun heräsin, niin huomasin että seuran SM-joukkueet oli valittu!


Agilityn SM-kisojen joukkuekisassa 15.6. seuraa edustavat seuraavat koirakot: 
 Minit 
Henna Laaksonen & kääpin Kitri
Eveliina Eklund & shelam Tira
Mari Mäkelä & mittel Venla 
Paula Ropponen & kääpin Elvis
varalla Mika Kotala & borter Senni


Aivan mahtavaa että mahduimme näin hienoon joukkueeseen! Innolla jo odotan kisoja! Ensi lauantaina päästään vielä kisaamaan BAT:n kisoihin ja sitten vain odotellaankin SM-kisoja. Ekaa kertaa kisaan itse yksilökisoissa, jännittävää!

2 kommenttia:

  1. Vau, paljon onnea tuplasta! Ja mahtavaa sm-reissua, mä tulen varmaan tänä vuonna vaan turistiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Tulkaa moikkailemaan sitten Kirkkonummella jos meidät bongaatte !

      Poista