18. lokakuuta 2014

Vola the supermölli! Ekat kisat! Viivi vetsku-luokassa

Tänään oli seuramme jäsentenväliset kevätkauden päätöskisat :) Koska luokkavaihtoehtona oli myös supermölli, ilmoittautui Vola kisaamaan!
Luokan kuvauksessa sanottiin, että radalla vain putkia ja hyppyjä. Jotenkin ajattelin että esteitä olisi noin 8, max 10. Esteitä kuitenkin olikin 15! Ollaan Volan kanssa tehty vain pieniä pätkiä aiemmin! Rata oli tosi hauska, juosta sai :) Volalle tosin juuri siksi haastava :D ei saa häiriintyä liikkeestä! Ajattelin että "palkkaan sitten kesken radan jos näyttää huonolta" mutta mitä vielä! Pieni mies haki putkia niin älyttömän hienosti!! Vasta toiseksi viimeistä putkea ennen jäin sen verran pahasti jälkeen että saatiin 5p. Se korjattiin ja  innolla maaliin :) Niin upea pieni poika! Täytyy sanoa että en olisi ikinä uskonut että menee niin hyvin!
Videolta huomaa kuinka jännitän :D Pidän aluksi Volasta kiinni kun yritän saada sitä istumaan! Sitten vasta tajusin että hetkinen, tämähän on Vola, sille voi sanoa "istu" ja se istuu ja odottaa!



Supermölliluokka oli samalla myös veteraaniluokka joten Viivi pääsi nauttimaan agilitystä :) Viivi on ollut oikeastaan keväästä asti sairaslomalla jumittavien lihaksiensa vuoksi, välillä päässyt hieman kieputtelemaan yksittäisten esteiden kanssa. Viivin radasta huomasi ettei olla pitkään aikaan oikeasti aksattu mutta voi että meillä oli molemmilla kivaa ! Viivin kanssa tekeminen on vaan jotenkin niin ihanaa! Viivi on vaan niin osaava, irtoava ja vauhdikas :) Viiville taisi tulla tulokseksi 10, ensin ohitse edessä olevasta putkesta (vähän liikaa luottoa siihen nähden ettei olla aksattu pitkiin aikoihin) ja sitten toinen K kun Viivi juoksi ulkokautta ohi edessä olevasta putkesta (Viivi pääsi vauhtiin) :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti