9. heinäkuuta 2014

Kuuma, kuumempi, agirotu

Lauantaina kisasimme Agirodussa ja Suomen kesä esitteli parastaan! Aurinko porotti koko päivän mikä tietysti välillä meinasi aiheuttaa enemmän tai vähemmän tukaluutta mutta nyt ei valiteta kun tätä on toivottu koko talvi ! :)
Koska rataantutustuminen alkoi lauantaina klo 7:30 ja ilmoittautuminen olisi pitänyt suorittaa tuntia aikaisemmin, olisi Helsingistä tullut melkoisen aikainen lähtö. Onneksi pääsimme Tervakoskelle ystävän ja kanssakisaajan mökille :) Kävimme perjantaina jo etukäteen ilmoittautumassa joka siirsi aamun herätystä reilusti. Ilta kului grillaillen. Kiitos vielä, oli huippua!

Venla laiturilla ja herkkuruuat valmistumassa

Agirodun avoSM-rata meni meidän osaltamme melkolailla treeniksi ja seuraavaan starttiin oli noin 7 tuntia aikaa. Kävimme etukäteen ostamassa pienen 15e teltan päiväteltaksi Tarjoustalosta ja siihen sai sopivasti häkin mahtumaan. Päivä kului mukavasti nauttien auringosta jätskiä syöden. Finaaleissakin riitti jännitettävää! Ja eihän sitä ilman shoppailua selviä ;) Mukaan lähti Volalle hurtan valjaat, Berran palkkatalutin (pitäähän pojallakin oma olla!), Berran turkoosi kaniinista tehty lelu jossa on pitkä vetohihna (vaikuttaa huipulta ja Vola rakastaa, en malta odottaa että päästään treeneissä testailemaan) sekä yksi lammaslelu lisää (lampaat on Volan lemppareita).

Suuri kiitos kisaseuralle!! Teitte päivästä mahtavan!

Iltapäivällä kisattiin vielä KV-radalla. Itse olin ja olen vieläkin kovassa flunssassa joka hieman vaikutti juoksemiseen. Tavoitteena meillä oli keskittyä kontakteihin ja keskeyttää rata kontaktivirheen sattuessa mutta ilmeisesti spitz aavisti sen sillä jokainen kontakti otettiin ja tuloksena 0! Sijoituskin oli 9/88 :) Yksi SM-nolla siis saavutettu ensi vuodelle!

KV-rata, tulos 0




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti