27. huhtikuuta 2013

Talvikausi loppui, kesäkausi alkaa!

Nyt on sitten virallisesti aika siirtyä pois halleista ulos treenaamaan! Tämä viikko oli talvikauden viimeinen ja ensiviikolla onkin sitten aika aloittaa treenailut ja kouluttaminen uusien ryhmien kanssa :) 

Maanantaina pidettiin epikset ryhmälle jota olen nyt talven kouluttanut. On kyllä aina jotenkin niin upeaa nähdä kuinka paljon kukakin on kehittynyt! Syötiin karkkeja ja naurettiin, ikävä kyllä tulee koko ryhmää :) Onneksi osa jatkaa myös kesällä mun opeissa niin ei tarvitse ihan kokonaan luopua :) Koulutettavilta sai illan päätteeksi vielä lahjakortin urheiluhierojalle! Nyt on sitten hyvä syy lenkkeillä ahkerasti koko kesä että sitten kun hierojalle menee niin olisi jotain lihaksia joita hieroa :D

Viivin kanssa on tällä viikolla tullut otettua hieman löysin rantein. Kaarrokset ovat venyneet ainakin kolmemetrisiksi jokaisen käännöksen yhteydessä, mutta suoralla ollaan menty kovaa. Yritin jopa palkkaillakkin käännöksistä, mutta Viivin mielestä on yksinkertaisempaa ensin loikata valtava loikka ja sitten ajan kanssa palata hakemaan palkka :P Uskon kyllä että kun saa taas oman pään ja keskittymisen toimimaan niin kyllä tämä tästä!
Käytiin myös avaamassa ulkotreenikausi Viivin kanssa ja voi kun pieni bretoni olikin onnellinen! Viivi juoksenteli pitkin kenttää ja selvästi oli iloinen päästessään tuttuun paikkaan :) Hallitreeneissä Viivi on ollut vähän vaisu mutta nyt sellaiseta ei ollut tietoakaan!



Viivi kesätreenaa:

Auringonpaiste ja ulkotreenit! JEE!

Myös Venlalla oli viimeiset lupaavien-valmennusryhmän kesätreenit Niinulla. Paljon ollaan kehitytty talven aikana ja nyt treeneissä tehtiin juttuja joita en ikinä olisi syksyllä uskaltanut edes kuvitella! Venla on kehittynyt todella hurjasti teknisesti, osaa lukita esteitä ja pystyn itse lähtemään liikkeelle ajoissa yms. On ollut kyllä ihan huippu talvi! Kesä treenataankin nyt sitten arvokisa-valmennusryhmässä ja odotankin innolla niitä treenejä :) Ensi torstaina jo alkaa!

Nyt kevään vuoksi olen päässyt aloittamaan myös uutta harrastusta juoksemista :) Pitkällisen pohdinnan jälkeen raaskin jopa ostaa itselleni juoksukengät. Viime kesänä aloin satunnaisesti käymään lenkeillä mutta aika nollakuntoisena kylläkin. Nyt on tullut jo ensimmäinen 5km tavoite täyteen, ja syksyllä olisi tarkoitus juosta jo 10km lenkkiä. Koirillakin kunto kohoaa kun joutuu ravailemaan. Molempia en kyllä yhtäaikaisesti pysty mukaan ottamaan, sillä tuntuu että yhdessä ne oikein yllyttävät toisiaan possuilemaan: vetävät hihnassa ja poukkoilevat sinne tänne. Erikseen kumpikin kumminkin tulee tosi nätisti, varsinkin Venla joka aina haluaa olla hieman taaempana. Viivi sen sijaan juoksee aina edellä ja välillä joutuukin muistuttelemaan että pieni bretoni ei saa määrätä lenkin tahtia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti