24. marraskuuta 2011

Tarkkana kuin porkkana

Nyt on tämän viikon treenit treenattu, sunnuntaina onkin sitten näytön paikka kun startataan kolme starttia Purinalla. Tämäkin viikko on kyllä ollut opettavaisuudeltaan huipussaan. Tärkeimpänä opetuksena esiin nousi se sama vanha kivi johon aina kompastun: pitää olla tarkkana, tarkkana kuin porkkana.

Tiistaina treenattiin Venlan kanssa vakioryhmässämme Hakkilassa. Treenin teemana oli jaakotus ja se menikin Venlalta ihan hyvin. Koska huomasin, että Venlasta ei ole pitkään aikaan ollut mitään videota, niin nyt on sitten videoitu.


Vauhti ei Venlalla ole mikään kaikista paras tässä treenissä, mutta ihan sutjakkaasti liikkuu kuitenkin. Oman liikkumisen kanssa täytyy kuitenkin olla tarkkana, hieman epävarma Venla on vielä hyppyjen kanssa.

Keskiviikkona oli sitten Viivin vuoro, kun treenattiin Oreniuksella ja ne menikin sitten vähän niinkuin meni. Ei vaan, hyviä pätkiä, joihin itse olen tyytyväinen, löytyy todella paljon, mutta löytyy myös pätkiä, jolloin itse sählään ja huolella. Uppoaisi nyt vaan kehoon että kädet tottelee mitä aivot ajattelee. Ja ne aivotkin voisi ajatella, myös siinä radan aikana. Toisella kierroksella pienen tauon jälkeen kun meni uudestaan, huomasi sitten kuinka huomattavan paljon paremmin meni rata! Tosin kyllä pitäisi itse lähteä vaan lenkille että jaksaisi juosta kovempaa!

Pakko oli sitten laittaa tämäkin video.. Kamalaa sähläystä suurimmilta osin, mutta on sielä muutama onnistumisenkin elämys. Ja tämä on siltä ensimmäiseltä kierrokselta, toinen kierros ei tullutkaan nauhalle. Harmi.


Tänään sitten torstaina oltiin yhdessä Tuijan kanssa treenaamassa. Viivi sai eilisten treenien jälkeen jäädä suosiolla kotiin, Venla pääsi juoksentelemaan. Iloisena uutisena voin todeta heti, että Venla on kehittynyt ihan tajuttoman paljon! Tänään sujui niin rengas, kuin keinukin! Keinulla Venlalla on ollut pitkään ongelmana liike, joka on hirvittänyt pientä koiraa, tänään kuitenkin teki jo todella hienosti keinua. Rengaskin onnistuin todella hyvin, kiitos Tuijalle hyvistä vinkeistä!

Jos tämänhetkiset tavoitteet vielä tiivistäisi, voisi sanoa että Viivin kanssa pitää oma pää pitää radalla ja jalat liikkeessä. Tarkka ohjaaminen on se mitä kaivataan. Venlan kanssa taas ruvetaan opettelemaan entistä enemmän lähetyksiä lähetyksiä ja lähetyksiä. Kun koira saa radanlukutaitoa, kasvaa nopeuskin.

Ps. Pipon tupsu heiluu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti